TÁJAK ÉS KULTÚRÁK NYOMÁBAN A VILÁG KÖRÜL!

Az Artwork Adventure egy olyan fényképezésre specializált csapat amely azt tűzte ki célul,
hogy a világ minden pontjára elvigye a fotózni vágyókat és eközben megismertesse az utazókat a helyi kultúrák mélységeivel is.
Folyamatosan bővülő útkinálatunkkal szeretnénk hamarosan lefedni az összes kontinenst.
Témáink a tájképektől a vadvilágon át a helyi kultúrákig terjednek.
Fotósok által, fotósoknak.

AZ ARTWORK ADVENTURE CSAPAT

Geréb Zsolt

Alapító

Zsolt két év fotós karrier után kameramanként kezdett dolgozni a Magyar Televíziónál, majd az A3, MSat, RLT, TV2, Music Television, Nickelodeon, Aladin Stúdió külsős operatőreként fotografálta a TV műsorokat, filmeket. Emellett telente idegenvezetőként, síoktatóként szerzett némi tapasztalatot az utaztatás terén is.
Öt év operatőri munka után került közel a fotókereskedelemhez, majd 2003-ban megalapította társaival saját vállakozását az Artwork Photo Kft-t, mely túráink szervezésében partnerként részt vesz.
Jelenleg lelkes hobbifotós, utazásai alkalmával egy Fujifilm X-T20 MILC géppel ontja magából a fényképeket.

Nagy Gergely

Alapító & Túravezető

Már 15 éves korában elkezdett természetfotózással foglalkozni. Mikor megnyerte 18 évesen A “Naturart – Az év ifjú természet fotósa” díját még inkább elköteleződött a fotózás szenvedélye mellett. Az érettségi után rögtön nyakába is vette a világot, egyetlen jól megtömött hátizsákkal, és egy fényképezőgéppel a nyakában több hónapra elutazott, az útiköltségeit kinttartózkodása során alkalmi munkákkal teremtve meg.
Azóta már rengeteg országot bejárt. Elstoppolt Kínáig és körbejárta Ausztráliát is.
A kezdetektől tervezte, hogy később túrákat akar vezetni és át akarja adni az útjain megiszerzett élményeket és megismert csodálatos tájakat.
Utazásai alatt gondosan össze is gyűjtötte az információkat az egyes helyekről. Mikor és hol kel a nap, melyik évszakban érdemes utazni, hogyan érdemes utazni és hogy milyen szállásokon a legjobb megszállni. Olyan információkat gyűjtott így össze kalandozásai során, melyek megalapozták jelenlegi vállalkozását, a fotós túrák szervezését.

Szilveszter Zoltán

 Túravezető

Számítástechnikát végzett, de a fotózás és a túrázás a szenvedélye. Saját vállalkozását 1995 óta vezeti, a fotózás számára egy örök hobbi.
Mindig is imádta a természetet, a hegyeket, valamint szereti, ha az ott szerzett élményeket meg tudja osztani másokkal. Ezért is kezdett túrát vezetni.
Első gépe egy Smena 8M filmes volt, de ez a korszak már a múlté; 2008 óta egy Canon legújabb digitális fényképezőgépeivel fotózik.
A legjobbaktól tanult fotózni, a Fényecset és a Nimród Fotóklub tagja.
Kedvenc fotós helyszíne ősszel Olaszország, télen a Skandináv országok, különösképp Norvégia északi részei. És bár itt telente rövidek a nappalok és hosszúak az éjszakák, nem érdemes túl sokat aludni, hisz ilyenkor van a csodálatos sarki fény. Aki egyszer látta már, örökre beleszeret a szépségébe.
Túravezetőként önzetlenül segít és tanít, miközben megmutatja az összes olyan eldugott helyet, ahol egyedülállóan különleges fotókat lehet készíteni.

PARTNEREINK

Csak a legjobbakkal dolgozunk! Büszkék vagyunk partnereinkre, akik velünk együtt azon munkálkodnak, hogy a legjobb útiélménnyel térhess haza!