Lépj velünk kapcsolatba!

Küldj egy üzenetet, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, és megismerhessünk! Meghívunk egy beszélgetésre egy jó kávé meleltt, hogy te is megismerhess minket, és megtalálhasd életed fotós kalandját!

Írd meg, hogy melyik út iránt érdeklődsz, mire vagy elsősorban kíváncsi! Lehetőségeinkhez képest megválaszolunk minden kérdést levélben, de egy személyes találkozón kötetlenül beszélgethetünk az utak apró részleteiről is!

Várjuk a kérdéseidet!

  GYIK

  Nézd át a gyakran ismételt kérdéseket, hátha találsz benne válaszokat a kérdésedre az útjainkkal kapcsolatban!

  Igazából semmilyen!
  Útjainkon az is élményekre lel, aki nem képzett fotós! Olyan tájakon járunk, olyan kultúrákat látunk, ahol egy hobbi fotós is csodálatos képeket készíthet akár egy telefonnal a kezében! Természetesen – mivel ez egy “fotós túra” – többségében a fotózásban már jártas útitársaink lesznek, de ez csak segíthet téged ha nem fotóztál még eddig, a többiektől is tanulhatsz!

  Nincs!
  Akár telefonnal, vagy kis kompakt géppel is eljöhetsz, és rengeteg szép képpel, és mégtöbb élménnyel térsz majd haza! Természetesen jobban ki tudod aknázni a helyszínekben rejlő fotós lehetőségeket, ha cseréjető objektíves gépet hozol magaddal, valószínűleg a többi utastársadnál is ilyen felszerelés lesz. De az élmények ugyanazok lesznek a számodra akkor is, ha csak egy kis gépet hozol.

  Ajánlott felszerelés:
  Fotós táska
  SLR, DSLR vagy MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) gép
  Nagylátó szögű zoom
  Alap vagy macro objektív
  Kis telezoom
  Telekonverter
  Könnyű állvány + gömbfej
  Tartalék akkumlátorok – 4-5db is akár
  Tartalék memoria kártyák
  ND feles ND szűrők
  Kiméretű laptop képek feltöltésére
  Töltők minden eszközhöz

  Természetesen!

  Gyerekek (kiskorúak 18 év alatt)
  Ha úgy ítéled meg, hogy a gyermeked bírja a többnapos gyűrődést, hozd el! Természetesen figyelemmel kell lennünk a túra menetrendjére, és a többi útitársunk azon igényére, hogy a túra az ígértek szerint a lehető legtöbbet nyújtsa fotós szempontból. Ha a gyermek esetleg megúnja a folyamatos fotózást, arra kérünk, hogy te foglalkozz vele, és foglald le – akár a fotózás terhére. Másnapra biztosan visszarázódik és feltöltődik annyira, hogy a következő fotós kalandban ő is ismét részt vegyen veled! De a felelősséget neked kell vállalnod érte.

  Kísérők (nagykorúak 18 év felett)
  Szinte minden utunkra nyugodt szívvel magaddal hozhatod a párodat, barátodat, nem fog csalódni ő sem! Ha nem is a fotózás szerelmese, olyan helyeken vezet majd az utunk, ahol a természet szépségeiben ő is örömmel fürdőzik majd!

  Igen, van. 8 fő a minimum létszám, maximum 12 ember tud egy úton részt venni. Ha több a jelentkező a 12 főnél, a foglalások sorrendjét vesszük figyelembe. Ha kevesebb a jelentkező a 8 főnél, egyedi elbírálás alapján eldöntjük, hogy az utat ennek ellenére megtartjuk, vagy elhalasztjuk.

  Az út leírásában a “Tudnivalók” részben minden esetben részlezezzük, hogy kell-e vízum az adott túra célországába. A vízumokat egyénileg kell beszerezni, de ha nagyon elfoglalt vagy, és segítséget szeretnél kérni a vízum megszerzésében, külön díj ellenében megteheted!

  Feltétlenül kell! A magyarországi túráinkhoz, mivel a társadalombiztosítás kiterjed az estleges balesetek következtében szükséges egészségügyi ellátás fedezésére, nem alapkövetelmény a külön utasbiztosítás. Minden más esetben kötelező biztosítással rendelkezned az utazás idejére! A megköztött biztosítás kötvényének másolatát el kell küldened a túra kezdete előtt legalább egy héttel nekünk, hogy a másolatát a túravezetőnk megkaphasa. A biztosítási kötvényt be is kell mutatnod a túravezetőnek induláskor. Akinél a biztosítást igazoló iratok nincsnek meg a túra kezdetekor, a túravezető kizárja az adott túrából. Ebben az esetben a túra befizetett összege egészében az irodát illeti, visszatérítésre nincs lehetőség! Ezért kérünk, hogy mindenképp köss biztosítást utazás előtt! Ha szükséged van segítségre, megkötjük a biztosításodat.

  Túravezetőink eljuttatnak téged csodálatos helyekre, és tanácsot adhatnak a fotózáshoz, de a Workshop útjaink keretében van csak valós fotó oktatás. Itt mindent megkérdezhetsz fotós kollégánktól, elég felkészültek ahhoz, hogy segítsenek neked a legszebb képek elkészítésében!

  Minden út leírásában a “Tudnivalók” részben külön megemlítjük, hogy mire számíts az adott túrán ami az időjárást illeti. Részletesen kitérünk a szükséges ruházatokra melyeket érdemes magaddal hoznod, és megtudhatod, milyen időre kell felkészülj az utazás alatt.

  Hírlevél